Wie zijn wij

Overgrootvader Gerrit Hoogervorst kreeg in 1887 naast zijn bollenbedrijf een aanstelling bij het begrafenisfonds “Let op Uw einde” wat later werd overgenomen door Utrecht Levensverzekering.
In 1904 heeft hij de zaken overgedaan aan zijn zoon Piet Hoogervorst die inmiddels ook brandverzekeringen ging verkopen.
Toen in 1943 Piet Hoogervorst van zijn pensioen ging genieten nam Theo Hoogervorst Sr de zaken over om full time zich met de verkoop van verzekeringen bezig te houden. Hij had echter de wind in de zeilen omdat er steeds meer auto’s en bromfietsen kwamen die verzekerd moesten zijn. Omdat de premie nog langs de deur werd opgehaald, werd ook nagenoeg elk gezin verzekerd voor aansprakelijkheid.
In 1977 heeft Theo Jr na het behalen van de benodigde vakbekwaamheidsen de zaak voortgezet.

Assurantiebedrijf Hoogervorst C.V. is een onafhankelijk assurantiekantoor. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

Doordat Assurantiebedrijf Hoogervorst C.V. onafhankelijk is, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen te kiezen voor een optimale prijs/prestatie-verhouding. Ons motto is dan ook Beter verzekerd voor een lagere premie. Wij bewijzen het u graag.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.